27-03-08

Koop huis op eBay en krijg er model als roommate bij

De Amerikaan Mike Grasso heeft een handige manier gevonden om de waarde van zijn woning op te drijven. Wie zijn bevallig stulpje in Las Vegas koopt, krijgt er naast al het meubilair en zijn twee blitse auto's ook nog zijn zowaar nog bevalligere roommate bij: Gine Teichert, een model van 22 lentes jong.
Grasso wil potentiële kopers ook niet afschrikken. Wie dat wenst, kan Teichert simpelweg de deur wijzen. Wie Teichert er wel graag bij heeft, ziet gezellige avonden met haar in de jacuzzi op het terras waarschijnlijk wel zitten. De woonst van Grasso staat te koop op eBay. (odbs)

villa Mike Grasso op ebay

 Gine Teichert geschenk bij huis op ebay

 

23-03-08

Tegen deze boom plassen moet ontmoedigend zijn

Sequoia
Het kan niet anders dan dat de man die voor deze sequoia in het Amerikaanse Redwood National Park staat erg onder de indruk is van de penisvormige uitstulping die deze enorme boom siert. Het kiekje prijkt op de site EvilMilk. Indien de man eerst een plasje tegen deze boom heeft gemaakt, moet hij wellicht erg ontmoedigd zijn door die enorme 'tegenhanger'.
De sequoia's zien het trouwens altijd groot. De hoogste boom ter wereld (115 meter) is een exemplaar van deze soort. Het Redwood National Park staat bekend om zijn sequoia's en ligt aan de noordwestkust van Californië. De Unesco heeft dit park in 1980 uitgeroepen tot werelderfgoed. (eb)

10-03-08

Brussel

België begrijpen in 1 foto!

la Belgique

17:56 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (6) | Tags: bruxelles, verstaan, begrijpen, belgie, foto, brussel |  Facebook |

Vrouw laat slapende echtgenoot achter in filmzaal


cinemazaal

Een romantisch filmavondje is voor een echtpaar in Nieuw-Zeeland met een pijnlijk politiebezoek geëindigd. Het stel wou de avond met een liefdesfilm beginnen, maar de man sukkelde tijdens de voorstelling in slaap, aldus radiozender ZB. Zijn woedende vrouw verliet de bioscoopzaal zonder iets te zeggen en ging alleen naar huis.

Bezorgd
Toen ze om drie uur 's ochtends wakker werd en haar man nog altijd niet terug was, belde ze bezorgd op zijn gsm. Daarmee wekte ze hem, want de man was in de al lang gesloten filmzaal nog altijd in een diepe slaap verzonken.

Alarm
Toen hij probeerde de deur te openen, trad het alarm in werking. De politie rukte uit en moest de echtgenoot uiteindelijk met het schaamrood op de wangen thuis brengen.

"P.S. I love you"
De film in kwestie was het Hollywoodvehikel "P.S. I love you", een prent waarover de Los Angeles Times schreef: "Je kan naar PS gaan kijken, of je kan jezelf op het hoofd slaan met een voorhamer". De tearjerker, nochtans met Hilary Swank en Lisa kudrow, gaat over een jonge weduwe die ontdekt dat wijlen haar man haar tien boodschappen heeft achtergelaten met tips over hoe haar verdriet te verwerken en een "nieuw leven" te starten. (belga/eb)

24-08-07

Nederlander steekt barbecue aan in huis

vuur

Een 23-jarige man uit het Nederlandse Wageningen had gisteravond wel heel veel zin om te barbecueën. Hij liet het weer geen roet in het eten gooien en stak de barbecue in huis aan. Toen gealarmeerde agenten rond 23 uur bij het huis aankwamen, was de hele woning gevuld met rook en was de barbecue ingebrand in de vloer. De bewoner was inmiddels niet meer thuis.

Agenten schakelden de brandweer in en troffen de bewoner van het huis in de buurt aan. Hij werd opgepakt op verdenking van brandstichting. De man zit nog vast. (novum/hln)

15-08-07

Russen krijgen vrij om zich voort te planten

Russen krijgen vrijaf om kinderen te maken op 1209


In de Russische streek Oeljanovsk wordt op ludieke wijze het probleem van het dalende geboortecijfer aangepakt. Daar is 12 september voor de derde maal uitgeroepen tot de dag van de conceptie en krijgen stellen een halve dag vrij om zich voort te planten.

Prijzen winnen
Voorts zijn er prijzen voor de ouders die op de nationale Russische feestdag van 12 juni, precies negen maanden later, het leven schenken aan een zoon of dochter. De wedstrijd lijkt zijn vruchten af te werpen, want dit jaar werden in Oeljanovsk op die dag driemaal zoveel kinderen geboren als het landelijk gemiddelde. Aan alle ouders van die kinderen werden prijzen uitgereikt - tv's, videocamera's en wasmachines. De hoofdprijs was dit jaar een terreinwagen. Die ging naar het ouderpaar dat zich het beste kweet van de ouderlijke plichten, bepaalde de verantwoordelijke commissie.

Dalend bevolkingsaantal
De wedstrijd in Oeljanovsk is een aanvulling op een landelijk systeem van aanmoedigingspremies voor het krijgen van een tweede of derde kind. De Russische president Vladimir Poetin noemde de demografische crisis vorig jaar Ruslands meest acute probleem. In Rusland wonen 141 miljoen mensen in een gebied dat eenzevende deel van het totale aardoppervlak beslaat. Sinds het begin van de jaren '90 daalt het bevolkingsaantal en in het huidige tempo zou het aantal Russen in 2050 onder de honderd miljoen kunnen uitkomen. (novum/hln)

20-07-07

Zeemeeuw steelt chips uit winkel

Doritos

Een sluwe zeemeeuw is een winkeldief geworden. De vogel vliegt de winkel binnen op zoek naar zijn favoriete chips, pikt een zakje uit de rekken en vliegt ermee naar zijn makkers die geduldig zitten te wachten op de lekkere buit. Het personeel van de winkel in Aberdeen vindt het grappig en fans van de vogel betalen intussen voor de "gestolen zakken Doritos".

Kieskeurig
"Iedereen is in de ban van de zeemeeuw", zegt winkelbediende Sriaram Nagarajan (22). "Hij moet alleen maar zijn merk hebbben. De andere chips laat hij liggen. Hij heeft er een echte sport van gemaakt en steelt ze op een elegante manier. Hij wacht gewoon tot de klanten de winkel uit zijn en slaat dan toe.

Geliefde vogel
De winkelbaas is het stilaan beu en wil het beest buiten houden, maar dat is tegen de zin van de klanten. Ze betalen nu voor de gestolen Doritos. "Sam is intussen een bekendheid geworden. Zeemeeuwen kunnen doorgaans op weinig sympathie rekenen maar Sam is een uitzondering, hij is echt geliefd", besluit Nagarajan, meldt ananova.com. (hln)

18:55 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (12) | Tags: bizar, aberdeen, chips, zeemeeuw, pikken, stelen, doritos |  Facebook |

21-06-07

Verboden te knuffelen op school

Knuffel

 

Studenten die op de Kilmer-school in het Amerikaanse Virginia een teken van affectie uitstralen, riskeren een straf. Zo kwam een knuffel de dertienjarige Hal Beaulieu op een verwittiging te staan. Als hij in het vervolg nog eens zo 'uitdagend' uit de hoek komt, vliegt hij naar de directrice. Idem dito trouwens voor al wie het aandurft elkaars handje vast te houden of een 'high-five' uit te delen. Hal zelf snapt er niets van. "Knuffelen is iets positiefs. Ik legde mijn arm om haar schouders gedurende zowat 15 seconden. Wat is daar nu verkeerd mee?"

Heel wat, volgens schooldirectrice Deborah Hernandez. "In een school die bedoeld is voor 850 studenten maar waar er 1.100 op elkaar geplakt zitten, kan de minste aanleiding de lont aan het vuur steken. Duwtjes kunnen uitmonden in heuse knokpartijen, handdrukken kunnen bij bendes het sein zijn om misdaden te begaan,... En wat dan met meisjes die het eigenlijk niet zo prettig vinden omhelsd te worden maar daar niet voor durven uitkomen?" Hernandez heeft met haar strikte regel slechts één doel voor ogen: haar studenten op hun gemak doen voelen.

19-06-07

Schadevergoeding voor vrouw die met blote borsten door NY liep

Schadevergoeding blote borsten door NY lopen

De stad New York moet een jonge vrouw 29.000 dollar omdat ze ten onrechte werd opgepakt toen ze met ontblote borsten rondliep. Sinds 1992 is het er voor vrouwen namelijk officieel toegelaten om met blote boezem rond te lopen. De 27-jarige kunstenares Jill Coccaro, die door het leven gaat als Phoenix Feeley, wist dat. Een ijverige agent echter niet, schrijft de New York Post.

Borsten
De vrouw trok tijdens een kunstvoorstelling in 2005 het bovenste deel van haar overall naar beneden om af te koelen, en vond dat blijkbaar aangenaam. Om half twee 's nachts liep ze zo nog over straat, waar een agent haar opmerkte. Hij droeg haar op zich te bedekken. Ze weigerde en zei hem dat ze net zoals een man het recht had om met bloot bovenlijf rond te lopen, wat een rechtbank in 1992 zo had bepaald. De agent geloofde er niks van. Hij nam haar mee naar het bureau en liet haar zelfs een psychologisch onderzoek ondergaan.

Regeling
Feeley zat twaalf uur in de cel voor ze terug werd vrijgelaten. De kunstenares liet het daar niet bij, en dagvaardde de stad en de agenten die haar hadden opgepakt. Ze kwam nu tot een regeling met de stad, waardoor ze 29.000 dollar krijgt, zo'n 21.700 euro. (hln)

Klein accidentje gehad!

Accidentje gehad

07:45 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (5) | Tags: bizar, accidentje, vrachtwagen |  Facebook |

18-06-07

Koppel huwt voor de derde keer

Huwelijkscake

Steve en Tina Potter stappen opnieuw in het huwelijksbootje. Het stel uit Staffordshire doet dit al voor de derde keer in 29 jaar. "We zijn zielsverwanten en blijven tot elkaar aangetrokken", zegt Tina. Derde keer, goede keer?

Drie kinderen
Het sprookje begon op hun veertiende, drie jaar later trouwden ze voor het eerst in1978. Ze kregen twee kinderen. Natan is vandaag 28, Natasha, 27. Drie jaar na hun eerste huwelijk ging het fout. De inkt van de scheidingspapieren was nauwelijks opgedroogd of het stel viel elkaar opnieuw in de armen. Op 14 januari 1984 stonden ze opnieuw voor het altaar. Een jaar later werd hun derde kind geboren, Ricky. Het begin van negen gelukkige jaren, tot 1993. Het stel ging opnieuw uit elkaar.

Derde keer, goede keer
Ze kwamen elkaar opnieuw tegen tijdens het huwelijksfeest van Steves zus in 1997. Tien jaar later proberen ze het voor de derde keer. "We zijn echte zielsverwanten. Iets brengt ons altijd opnieuw samen. Hij is de enige man die me gelukkig maken kan. Ik weet het zeker, deze keer is het voor eeuwig. Onze kinderen zijn alvast blij dat we opnieuw samen zijn", besluit Tina, meldt ananova.com. (hln)

15-06-07

Duitse bankdirecteur geeft geld van de rijken aan de armen

Een Duitse bankdirecteur is in de cel beland omdat hij zich de afgelopen jaren gedroeg als een onvervalste Robin Hood. De 45-jarige Peter Taubinger van de Sparkasse in Tauberfranken zuiverde de schulden van onvermogende cliënten aan met het geld van rijke cliënten.

Alleenstaande moeders, gepensioneerden en zelfs een jonge, werkloze man vonden zo duizenden euro's op hun bankrekening. Taubinger gaf zichzelf aan toen hij besefte dat zijn 168 weldaden - voor een totaal bedrag van 2,1 miljoen euro - niet meer toe te dekken waren. Hij mag nu 34 maanden de cel in. (hln)

11-06-07

Kleinzoon gefopt door oma met biljet van 100 euro

100 euro02

Een oma heeft haar kleinzoon van negentien in de problemen gebracht met een vals biljet van honderd euro. Toen hij in een winkel in Oberhausen met het briefje wilde betalen, ontdekte de kassierster dat het biljet vals was. Zijn oma had hem het biljet opgestuurd samen met een boodschap, maar die had de jongen niet gelezen.

Oma beschermen
De man vertelde tijdens het politieverhoor dat hij het biljet van zijn oma gekregen had als beloning voor zijn goede schoolexamens. "Hij was nogal verrast en zei dat hij zich niet kon voorstellen dat zijn oma iets te maken had met valsemunterij", aldus een politiewoordvoerder.

Belangrijke boodschap
De tiener was zo blij met de 100 euro, dat hij het begeleidende briefje van zijn oma niet gelezen had waarop het volgende stond: "Ik maak de echte 100 euro over naar je rekening, hier is een kopie", meldt reuters. (hln)

31-05-07

Man weigert steak te eten, kok breekt zijn kaak met braadpan

braadpan

Een Australiër heeft negen maanden cel gekregen, omdat hij in een woedeuitbarsting een ijzeren braadpan in het gezicht van een huisgenoot heeft gegooid. Het slachtoffer verloor het bewustzijn en brak zijn kaak bij de slag.

De ruzie ontstond nadat het slachtoffer weigerde om een steak te eten die de man voor hem had gebakken. Hij was pas in het huis ingetrokken en wilde zijn kamer op orde zetten voor het eten. (hln)

15:12 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bizar, australie, verhuizen, woedeuitbarsting, braadpan |  Facebook |

30-05-07

Engels dorpje ontruimd door vibrator in postpakket

vibrators

Het dorpje Hasland in Derbyshire is gisteren ontruimd nadat een vibrator in een pakketje op het postkantoor was beginnen zoemen. De postbeambten vreesden dat ze met een bompakket te maken hadden en belden de politie.

Die liet Haslan - niet veel groter dan een straat - ontruimen. Zelfs de pub moest dicht. Maar, kastelein Steve Chapman vond dat terecht: "we dachten dat terroristen het dorp hadden geïnfiltreerd", vertelde hij aan de Britse pers. (hln)

12:00 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (3) | Tags: hasland, vibrator, derbyshire, postkantoor, bompakket, bizar |  Facebook |

29-05-07

Kussen vermindert hooikoorts

Kussen doet wonderen bij hooikoortslijders

Zoenen doet wonderen. Dat blijkt overduidelijk uit een Japans onderzoek. Een half uur durende kus onderdrukt de lastige symptomen van hooikoorts. Na een zoensessie daalde de hoeveelheid histamine, de stof dat de lastige ziekte opwekt.

Knuffelen
Het onderzoek werd uitgevoerd bij 24 mannen en vrouwen met hooikoorts. Na een lange tongzoen met hun partner werd het experiment ook herhaald met knuffelen. Telkens werd er een hoeveelheid bloed afgenomen.
Na het kussen daalde het aantal antilichaampjes dat de allergenen bevochtigde. Bij het knuffelen daalde dit aantal niet.
De onderzoekers beweren dat mensen met huidaandoeningen, afkomstig van allergieën, even veel baat hebben aan de zoentherapie.

11:42 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (4) | Tags: kussen, hooikoorts, zoenen, japan, histamine, gezondheid |  Facebook |

26-05-07

Op dak vrijend koppel te kijk gezet op YouTube

Een video waarin twee geliefden op het dak van een Londens appartementsgebouw de liefde bedrijven, verspreidt zich als een razend vuurtje op internet. Aanstokers zijn de personeelsleden van filmmaatschappij MJZ, die de vrijpartij vastlegden en het filmpje op YouTube plaatsten. Intussen hebben al zeker duizenden gezonde nieuwsgierigen een glimp van het hitsige koppeltje opgevangen.

Op z'n hondjes
Het was een vrouwelijke producer die vanaf het raam op de tweede verdieping de twee in het oog kreeg. "Ik was gewoon aan het werk. Toen ik even opkeek, zag ik die kerel een meisje 'op z'n hondjes' nemen. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik begon zelfs te lachen en riep al mijn collega's erbij. Een van de meiden is het spektakel dan beginnen filmen", aldus de producer.

Schande
"Wij hebben ons geweldig geamuseerd, maar volgens mij hebben de twee betrokkenen er nu wel spijt van. Ze zijn de schande van Londen geworden", klinkt het nog. Volgens de laatste berichten voerden de Casanova's hun kunstjes op op het dak van het Windmill-theater, maar het personeel daar ontkent formeel.

vrijend koppel

 

Op You Tube is het filmpje ondertussen verdwenen maar je kan het nog bekijken via : http://www.vkmag.com/videos/videos_betrapt_op_het_dak/

16-05-07

Passagiers moeten trein duwen

De trein is altijd een beetje reizen, maar voor de reizigers van een passagierstrein in India was het ook een beetje werken. Toen hun trein stilgevallen was, werden ze immers vriendelijk verzocht het gevaarte te duwen.

De volle passagierstrein kwam in de provincie Bihar stil te staan nadat een grappenmaker aan de noodrem had getrokken. Omdat er net op die plek, een 'neutraal' punt, geen stroom is, verzocht de machinist aan de passagiers om de trein een duwtje te geven tot de goede plek, ongeveer vier meter verder. Een half uur en enkele liters zweet later was dat zover en mochten de passagiers weer zittend het traject vervolgen.

15:04 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (4) | Tags: india, bizar, bihar, trein, lizy53 |  Facebook |

18-04-07

Valse slangen tegen wildplassers in Oostenrijk

wildplassen

Grote borden met de waarschuwing voor gevaarlijke slangen moeten chauffeurs uit de bosjes houden in Guntramsdorf. De Oostenrijkers zijn er de wildplassers beu. De 'onzichtbare slangen' moeten hen op andere gedachten brengen.

Vooral Oost-Europeanen
"De bedoeling van de borden is dat de chauffeurs in de wegrestaurants gaan plassen en niet langer in de bosjes langs de wegkant. Natuurlijk zijn er geen slangen, maar de borden werken wel", beweert Franz Perder. Volgens de politie zijn vooral Oost-Europeanen de boosdoeners. Vandaar ook de waarschuwing in het Pools en Tsjechisch. "We waren het gewoon beu. We hebben het eerst geprobeerd met andere borden maar die maakten blijkbaar geen indruk op de plassers", aldus Perder, meldt ananova.com.(hln)

Nieuw verkeersbord

Opgepast voor douchende dames...
 misschien
is dat toch iets anders wat die dames doen???

pas op voor douchende dames

 

12:26 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (2) | Tags: bizar, foto, douchende dame, nieuw verkeersbord |  Facebook |

17-04-07

Van een speciale bbq gesproken!

BBQ

09:44 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (9) | Tags: bizar, humor, bbq, porsche, lekker weertje |  Facebook |

14-04-07

Motor Japanse politie

Motojaponesaparaguincho1Motojaponesaparaguincho2

Motojaponesaparaguincho3


Motojaponesaparaguincho4

09:30 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (2) | Tags: bizar, foto, japanse politie, motor, aanhangwagen |  Facebook |

11-04-07

Op het water lopen ....

In de geschiedenis hebben slechts 3 mannen op het water gelopen

De eerste was Jezus.

De tweede was de apostel Petrus.

De derde was een kerel... een zekere... José

Op het water lopen

 

 

11:06 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (7) | Tags: bizar, humor, foto, water lopen, stier |  Facebook |

10-04-07

Kat neemt drie keer per week bus

bus02

Een Britse bus krijgt al enkele maanden een zeer speciale passagier over de vloer. Een kat stapt drie keer per week op aan een halte in Wolverhampton en rijdt telkens twee haltes mee. Dat meldt The Sun.

De kat heeft de nickname Macavity gekregen van de chauffeurs en stapt telkens op en af aan dezelfde haltes. Volgens getuigen zit de kat vooraan in de bus en wacht ze geduldig op de juiste halte. "In het begin leek het zeer vreemd, maar intussen zijn we het gewoon. Het is eigenlijk de perfecte passagier, hoewel de kat uiteraard nooit betaalt voor het busritje. (hln)

07-04-07

Kameel al vier jaar hulpsheriff in Los Angeles

Bert past met zijn 2,13 meter niet in een politieuniform, maar hij heeft wel een insigne en een identificatiebewijs om aan te tonen dat hij een echte smeris is. Bert, een hulpsheriff in Los Angeles, is niet zo maar een flik. Hij is een kameel, en wel de kameel met de hoogste rang binnen politie en justitie ter wereld, volgens het Guinness Book of Records.

Bert werd in 1997 geboren op een ranch in Northern San Diego County. Hij werd gekocht door een paardentrainer uit het politiekorps van Los Angeles en vier jaar geleden werd hij benoemd tot plaatsvervangend hulpsheriff. Later werd hij met een speciale feestelijke ceremonie beëdigd. Zijn voornaamste taak is het onderhouden van goede contacten met de gemeenschap, aldus Berts collega Larry Wineiger. Bert doet het vooral goed bij de kinderen. (novum/hln)

13:52 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (2) | Tags: bizar, kameel, los angeles, usa, hulpsheriff |  Facebook |

04-04-07

Engels op z'n Aziatisch02

Engrish06

Engrish07

Engrish08

Engrish09

Engrish10
 
Engrish11

21:58 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (4) | Tags: bizar, foto, engels op z n aziatisch, engrish |  Facebook |

03-04-07

Opgeleerd

Heeft mijn baasje me niet goed opgeleerd???
Misschien komt er wel wat meer geld in t bakje
als ik ook zo nederig ga vragen om een centje

 

goed opgeleerd

 

01-04-07

Engels op z'n Aziatisch01

Engrish01

Engrish02

Engrish03

Engrish04

Engrish05

 

13:15 Gepost door Lizy53 in Bizar | Permalink | Commentaren (4) | Tags: bizar, foto, humor, azie, vertaling, grappig, engrish |  Facebook |

Minister overwerkt: Zuid-Afrika maand lang zonder lotto

lotto02

Gedwongen rust voor de Zuid-Afrikaanse lottospeler. Omdat de voor de aflopende lotto-licentie bevoegde minister compleet overwerkt is, vallen in het land aan de Kaap minstens een maand lang geen geluksnummers.

"Door de grote hoeveelheid werk kon ik de licentie niet tijdig verlengen of een nieuwe beslissing nemen", zei handelsminister Mandisa Mpahlwa vandaag. De huidige licentie liep om middernacht af. De trekking van de lottocijfers 's avonds zal echter nog uitgevoerd worden en mogelijke winnaars zullen nog uitbetaald worden.

Het huidige lottobedrijf had een proces tegen de Zuid-Afrikaanse regering gewonnen, die een concurrent de vergunning had toegekend. Vervolgens moest de regering een nieuwe vergunningsprocedure opstarten, die echter niet tijdig kon beëindigd worden. (belga/hln)

29-03-07

Grote droogte

Grote droogte