18-05-08

Lizy's begrafenisplechtigheid.

Sunrays

De familie van Lisette wil iedereen nog op de hoogte stellen van het volgende:

De begrafenisplechtigheid zal doorgaan op donderdag 22 mei 2008 om 10u30 in de parochiekerk Sint- Martinus te Herk-de-Stad, waarna de begraving van de urne zal plaatsvinden op het plaatselijk kerkhof.
Samenkomst en gelegenheid tot groeten in de kerk is er vanaf 10u.

Een gebedswake wordt gehouden in voornoemde kerk op woensdag 21 mei om 19u waarna gelegenheid tot groeten van de urne in het funerarium Matterne, Diestsesteenweg, 82 te Herk-de-Stad.

De talrijke reacties op zowel Lizy's blogs als in het rouwregister zijn een grote troost voor haar familie, hieruit blijkt nog maar eens hoeveel vrienden ze had en wat een goed mens ze was.
Je hebt een plaatsje in vele harten gekregen Lisetje, en je zal nooit vergeten worden. Je bent dan wel veel te vroeg fysiek van ons heengegaan, maar diep in ons zal je voor altijd blijven leven.

Rudy F.

13:03 Gepost door Lizy53 in Actualiteit | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Tot ziens buurvrouwtje De eerste keer dat je op mijn blogje kwam tekende je af met Buurvrouwtje en dat ben je blijven doen. Echte buren waren we niet, maar wel gemeente buren op slechts 5 minuten van elkaar en toch kennen we elkaar alleen via onze blogs. Je was altijd optimistisch zelf in je laatste gevecht. Bedankt voor al die keren dat je me hebt laten lachen met je geweldige moppen. En ik zeg niet vaarwel, maar tot ziens.... ooit weer.

Gepost door: Ellebel | 18-05-08

Stil... Ben er stil van, zo hard gevochten en nog verloren, is een zeer oneerlijke strijd geweest....

Lizzy voor mij was je een voorbeeld van moed, rust zacht......

Gepost door: Festina | 19-05-08

Woorden schieten te kort...

We 'plaagden' elkaar altijd om eens een bakkie te komen doen, als wij in Halen waren en jullie in Hoogvliet!

Lieve Lizy,
Rust zacht, en tot een volgende ontmoeting!

Gepost door: Suus | 19-05-08

Lieve Lisette Op de begrafenisplechtigheid zal ik niet kunnen aanwezig zijn al zou ik het zo graag gedaan hebben...maar ik mag nog zover niet rijden met de auto wegens mijn revalidatie.
Maar donderdag om half elf zullen mijn gedachten zeker bij jou en je familie zijn.
Ik ga het liedje laten spelen van Maggie Mc. Neal!
Altijd zul je een plaatsje hebben in mijn hart. Ik heb nog altijd je laatste mailtje van 13 maart jl.

Hallo Mike en Veerle

Bij deze wens ik jullie veel sterkte en de nodige moed. Ik heb een paar meegemaakt dat er een rugpatiente naast me lag in de kliniek en die herstelden toch allemaal vlug; Ik wens je dan ook een héél spoedig herstel. Zoals jij deed voor mij, zo doe ik nu voor jou en brand ik een kaarsje voor jou.

Hoe moeilijk jij het ook had, toch was je er steeds om anderen een hart onder de riem te steken!
Ik neem nu afscheid van jou, maar niet voor altijd!
We zien elkaar zeker terug en je blijft voor altijd dat speciale plaatsje in mijn hart hebben!

Gepost door: Veerle | 19-05-08

Beste familie, [b]Via deze weg wensen de Moerhofkes jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode[/b]. Lizy vocht als een leeuwin maar het was een ongelijke strijd. Sommige zaken zijn dus blijkbaar te sterk voor de wetenschap en spijtig genoeg is Lizy daar het slachtofffer van.

We zullen haar voor altijd herinneren als een goedlachse en goedmenende vrouw die met een kwinkslag steeds weer klaar stond om iemand anders wat moed in te spreken of de miserie te doen vergeten. Zo was ook [u]zij[/u] gelukkig.

Zorg goed voor elkaar want ergens zal Lizy ook goed voor jullie zorgen : zo was ze en zo blijft ze...

[b]Lizy , rust zacht en we vergeten je nooit[/b]

Gepost door: Luc van het Moerhofke | 19-05-08

Ik zal er helaas niet kunnen bijzijn maar mijn gedachten zullen donderdag zeker bij haar en de familie zijn. Nog veel sterkte!

Gepost door: nana | 20-05-08

*** ik zal aanwezig zijn om afscheid te nemen van onze blogvriendin
sterkte aan de familie

Gepost door: Borriquito | 21-05-08

afscheid Lizy,
Je was een trouwe lezer van mijn verhaal en nieuwsgierig naar het einde. Er komt een dag dat ik je dit zelf kom vertellen.
Heel veel sterkte voor de familie.
adripa

Gepost door: adripa | 23-05-08

Lizy,je had me nog gemaild,om wat te vertellen over de masuren,waar je nog niet was geweest in Polen.Jammer,maar waar je nu bent zal het ook vast mooi zijn.Rust zacht .Jan Kowalski.

Gepost door: jan i maria | 25-05-08

Lizy,je had me nog gemaild,om wat te vertellen over de masuren,waar je nog niet was geweest in Polen.Jammer,maar waar je nu bent zal het ook vast mooi zijn.Rust zacht .Jan Kowalski.

Gepost door: jan i maria | 25-05-08

De commentaren zijn gesloten.