10-03-08

Vrouw laat slapende echtgenoot achter in filmzaal


cinemazaal

Een romantisch filmavondje is voor een echtpaar in Nieuw-Zeeland met een pijnlijk politiebezoek geëindigd. Het stel wou de avond met een liefdesfilm beginnen, maar de man sukkelde tijdens de voorstelling in slaap, aldus radiozender ZB. Zijn woedende vrouw verliet de bioscoopzaal zonder iets te zeggen en ging alleen naar huis.

Bezorgd
Toen ze om drie uur 's ochtends wakker werd en haar man nog altijd niet terug was, belde ze bezorgd op zijn gsm. Daarmee wekte ze hem, want de man was in de al lang gesloten filmzaal nog altijd in een diepe slaap verzonken.

Alarm
Toen hij probeerde de deur te openen, trad het alarm in werking. De politie rukte uit en moest de echtgenoot uiteindelijk met het schaamrood op de wangen thuis brengen.

"P.S. I love you"
De film in kwestie was het Hollywoodvehikel "P.S. I love you", een prent waarover de Los Angeles Times schreef: "Je kan naar PS gaan kijken, of je kan jezelf op het hoofd slaan met een voorhamer". De tearjerker, nochtans met Hilary Swank en Lisa kudrow, gaat over een jonge weduwe die ontdekt dat wijlen haar man haar tien boodschappen heeft achtergelaten met tips over hoe haar verdriet te verwerken en een "nieuw leven" te starten. (belga/eb)

Commentaren

Lizy, het moet je maar overkomen in slaap vallen tijdens een liefdes film en dat waar je vrouw bij is,amai.
Groetjes van Sam.

Gepost door: Sam | 10-03-08

De commentaren zijn gesloten.