10-02-08

Bijna 2 maanden

Na bijna 2 maanden ben ik er weer eens.  Straks (18u30) ga ik weer terug voor paar dagen naar het ziekenhuis.  Tegenwoordig – toch al verschillende keren- ga ik op zondagavond binnen en kom terug naar huis op dinsdag in de namiddag.  De ene week ben ik ziek van de chemo en de andere week gaat het wat beter.  Deze week was zo’n goede week, maar zonder dat je het weet is het weer zondag en tijd om terug naar de kliniek te gaan. 

Ik weet niet of jullie het al weten maar stappen kan ik nog steeds niet.  Ik ben nog altijd aan de rolstoel gekluisterd.  In t begin was ik wat opstandig en kon het niet vatten dat ik nu afhankelijk ben van iedereen.  Naar wc gaan, ff iets in keuken halen, niks lukt ik moet alles vragen.  Alleen blijven gaat ook niet, er moet altijd iemand hier zijn als André er niet is.  Daarom hebben we een schriftje met uren en datum wie er wanneer komt moeten beginnen want dat is anders niet te doen.  Daarom ook dat ik met ambulance naar kliniek ga.  Aan de keuken zijn er 6 trappen en aan de voorkant ook.  Eén keer ben ik met auto naar huis gekomen maar was dat een ramp seg!

Dat Rudy niet meer geschreven heeft, heeft ook zo zijn redenen..... Hij is zelf met zijn vrouw op de sukkel, die zal op 20 februari opgenomen worden in t ziekenhuis.

Zo dat is het nieuws voor nu... ik beloof dat ik niet meer zolang op me laat wachten.
Groetjes van Lizy

15:22 Gepost door Lizy53 in Borstkanker | Permalink | Commentaren (36) | Tags: chemo, stappen, afhankelijk, borstkanker |  Facebook |

Commentaren

sterkte sterkte liz......en ben blij dat je weer wat van je heb laten horen groetjes van arie uit holland.

Gepost door: ARIE | 10-02-08

Kom je even een dikke knuffel geven, Lizy.
Ben blij nog iets van je te horen. Hopelijk geraak je snel van die rolstoel verlost, ik heb der ooit zelf een paar maanden ingezeten en weet nog goed hoe ik ook opstandig was....zelfs nu kan ik nog heel dwars liggen ivm beperkte mobiliteit en das niks vergeleken bij jou.
Sterkte meid, hier wordt er heel veel aan je gedacht. En ook sterkte voor Rudy en zijn vrouw.
Lieve groeten

Gepost door: Nicole | 10-02-08

Dag Lizy,
ik ben heel blij wat van je te horen.. en ik hoop van harte dat die rolstoel heel snel de deur uit mag!
Ik denk aan je, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 11-02-08

Dag Lisette Rolstoel ...ja, dan wordt een mens opstandig, maar na regen komt zonneschijn .
Sterkte en laat je niet doen, hé!
Lieve groetjes XXX
Sterkte voor Rudy en zijn vrouwtje.
Lieve groetjes

Gepost door: Lady Rosita | 11-02-08

Lizy, ben blij nog wat van je te horen,dat je snel van die rolstoel verlost moogt zijn,kan begrijpen dat je daar opstandig van word.Wens je nog heel veel sterkte,we denken aan je.
Lieve groetjes.

Gepost door: swiepke | 11-02-08

Dag Lisette Goed om wat nieuws van je te lezen. Ik wens je een spoedig herstel toe.
Veel liefs van ons. Dikke knuffel.

Gepost door: Chris | 11-02-08

Ik kom je nog eens veel sterkte en moed wensen.
Ik wens je nog een goede avond..
Vriendelijke groetjes.

Gepost door: emmy | 11-02-08

HAllo Lizy Toch wel fijn om iets van je te horen ..... sterkt nog en hopelijk gaat het de goede richting uit
Knuffel Ninne

Gepost door: Ninne | 12-02-08

Leuk om weer eens van jou te horen... Sterkte hoor.

Gepost door: Annick | 12-02-08

Liz bedankt voor je berichtje. Wat zijn we blij van je te horen. Spijtig genoeg is het nieuws niet echt goed. Ik hoop dat je snel weer kan lopen en dat de chemo geen werk heeft gedaan.
heel veel sterkte en moed.
Wens rudy zijn vrouw ook veel beterschap. Liefs en dikke knuffel Viv

Gepost door: Viv | 12-02-08

lisette...goede middag eerst en vooral blij dat wij iets van je oren en rudy ook aan de sukkel...het mag eens gaan stoppen . Ik dacht het al dat uw mail een doordekertje was...niettegenstaande de lange lijdensweg is er toch al wat licht in de tunnel en eerlijk...die rolstoel is tijdelijk en ik heb er ook een tijd ingezeten en dan ben je blij dat je hem hebt . Bij mij was het met mijn kniebreuk . Wij wensen u in ieder geval het allerbeste en volgen de zaak op de voet en onze steun hebt ge zeker en duimen voor iedereen bij jullie voor de volharding ! Alvast vele en dikke kabouterknuffels voor jullie allen ! :-))pepino

Gepost door: pepino | 12-02-08

LIZY GOEDE
AVOND
IK BEN
VERHEUGD
U TE KUNNEN
LEZEN
JE HEBT
REEDS EEN
LANGE WEG
AFGELEGD
EN NU NOG
OP UW
TANDEN
BIJTEN
MET UW
MOED EN
HULP MOET
HET ZEKER
LUKKEN
DAT GE MOOGT
GENEZEN
ALVAST DRIE
DRIE DIKKE
KNAPPERS
EN VOOR RUDY
DUIMEN WIJ
NATUURLIJK
OOK...GROETJES
AAN JULLIE
ALLEN
LIEFS
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 12-02-08

Dag Lizy, k kwam nog eens kijken en tot mijn verrassing is er nieuws van je. Fijn te lezen dat je zo af en toe naar huis mag komen. Ik begrijp dat het niet gemakkelijk is maar je bent toch even uit het ziekenhuis weg. Hou de moed erin Lizy ,eenmaal de chemo gedaan ,zul je vlug opknappen! Sterkte ,het is het enige wat ik kan zeggen.De pijn en de ellende moet jij doorstaan ,maar weet dat ik aan je denk!Liefs.
Doe de groeten aan Rudy en wens hem het beste .

Gepost door: magda | 12-02-08

Hééé...hallo Lizy! Fijn weer eens van je te horen meid! Oef...het gaat dus nog niet echt goed..echt waardeloos om zo afhankelijk te zijn hè!...ik hoop dat die chemo nu op gaat schieten en dat je dan weer lekker op zult kunnen gaan knappen! Dan zal je van lieverlee ook weer uit die rolstoel kunnen denk ik...toekomstmuziek nu nog, maar jou een beetje kennende ga je ervoor vechten dat die toekomst snel dichterbij komt!
Heel veel sterkte en succes hè meid!
Lieve groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 14-02-08

Opgelucht van eindelijk iets te kunnen lezen. Beste Lizy,
Meisje je kunt niet geloven hoe blij we zijn van weer iets van je te vernemen, ook al is het nog niet opperbest, hou er de moed in, eens de chemo achter de rug is kom alles beslist goed, positief denken draagt bij tot een beter herstel, dus meisje kop omhoog je bent een sterke vrouw dat weten we ondertussen.
Een dikke knuffel.
Tilly & Lucie.

Gepost door: Tilly & Lucie. | 15-02-08

Hallo Lizy Bedankt voor je berichtje.
Wat zijn we blij van je te horen.
Spijtig genoeg is het nieuws niet echt goed.
Ik hoop dat je snel weer kan lopen en dat de chemo geen werk heeft gedaan.
Heel veel sterkte en moed.
Wens rudy zijn vrouw ook veel beterschap.
Veel liefs en dikke knuffel
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 15-02-08

Lieve Lizy ik hoop dat je een beetje kan genieten van die mooie weekend, Hou de moed erin, liefs Viv

Gepost door: Viv | 16-02-08

Hallo Lizy... Het doet me genoegen iets van jou zelf te horen.
Het is inderdaad niet plezant om steeds een beroep op anderen te moeten doen, maar ik ben zeker dat zij dit met veel liefde voor je doen.
De weg naar genezing gaat niet over rozen maar met je sterke persoonlijkheid weet ik dat je je erdoor vecht.
Wees niet verlegen om hulp van anderen te aanvaarden, ook al valt het niet altijd mee.
Veel sterkte gewenst en een dikke knuffel vanuit Lier. :-)

Gepost door: Jef | 16-02-08

Lieve Lizy Wat ben ik blij dat ik eindelijk eens iets van je lees...ik kan het aan geen mensen zeggen hoe content ik wel ben! Ik hoop dat het nu toch langzamerhand beter met je mag gaan, en dat je elke dag een stukje meer kan.
Ik vind het erg dat de vrouw van Rudy nu aan het sukkelen is en ik wens hen beide het beste toe. Ik veronderstel wel dat Rudy hier nog regelmatig komt lezen.
Ik ben ook eventjes afwezig geweest omdat ik een week in het ziekenhuis heb gelegen maar spijtig genoeg was dat maar een voorproefje.
De 13e maart moet ik terug opgenomen worden en de 14e word ik geopereerd aan mijn rug...het zat er aan te komen hé. En ik moet eerlijk zeggen dat ik daar geen schrik van heb, maar daarna mag ik 6 maanden totaal niets doen...en dat is natuurlijk een heel stuk minder voor iemand die echt niet stil kan zitten. Alleen maar zomer door het glas...de vakantie is al geannuleerd...dus nu nog even profiteren en ook de blogs nog regelmatig even bezoeken!
Lieve groetjes en tot gauw en gauw je sterk Lisette!

Gepost door: Veerle | 16-02-08

Lizy Ja wat ik hier lees is ook niet alles , als u zo van iedereen afhangt om iets te doen , dat is ook maar om zo te laten.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 16-02-08

Lizy Ik kom u een goede zondagavond wensen , al is goed veel anders dan wat hier staat , ik wens u in ieder geval veel moed en sterkte.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 17-02-08

lieve lizy
las met een zekere bewondering je postje ...eindelijk dacht ik weer leven in de brouwerij...en ja aan een rolstoel gekluisterd zijn is niet niks...maar waarom vraag je geen hulp in het huishouden bij je mutualiteit ...bvb ik ben een verzorgende bij familiehulp en kom zo in verschillende huishoudens in antwerpen om mensen te helpen en dat gaat van huishouden tot boodschappen doen of gewoon gezellig gezelschap houden , gaan wandelen ziekenbezoek enzo voort en zo voort ...misschien een tipje voor jou ...;in moelijke tijden wordt dan ook je partner, familie wat ontlast !!!!
voor de rest wens ik natuurlijk je het beste en tot een volgende bezoek ..ben echt blij dat je er weer bent!!! engelengroetje

Gepost door: mieke | 19-02-08

Lizy Ik kom je nog een bezoekje brengen , en met de hoop dat het tog iets begint te beteren.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 20-02-08

Ook al zit 't even tegen
blijf vertrouwen in jezelf
blijf geloven in de goede dingen
je herstel komt dan vanzelf.

Blij terug van u iets te horen

Groetjes
Linda

Gepost door: Linda | 21-02-08

Goeie morgen Lizy Ik kom even piepen en hoop dat het elke dag een beetje beter met je gaat.
Ik kom momenteel niet zoveel op de blogs omdat ik veel last heb van mijn rug, maar de kaars brandt hier nog dagelijks en mijn gedachten gaan dikwijls naar jou uit hoor Lisette!
Veel sterkte en tot gauw!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 22-02-08

Hallo Lizy Zo de week is al bijna weer aan zijn einde gekomen.
Een dikke knuffel en veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 22-02-08

Dag Lisette :-) Dikke knuffel en lieve groetjes :-)

Gepost door: Lady Rosita | 23-02-08

Lizy Ik kom u nog een bezoekje brengen , en ook een goede avond wensen , en ook met de hoop dat alles stilletjes begint te beteren , maar dat zal maar dag per dag kunnen gebeuren , en veel beterschap en moed gewenst.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 23-02-08

Hallo Lizy Hoop dat het elke dag een beetje beter met je gaat
Groetjes en een dikke knuffel
Rita

Gepost door: Rita | 25-02-08

Lizy Ik ben hier nog een om u wat op te fleuren , en met de hoop dat het dag per dag wat beter gaat.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 25-02-08

Lieve Lizy nog veel sterkte en moed. Ik hoop dat het al een beetje beter met je gaat, Viv

Gepost door: Viv | 26-02-08

Lizy Goed om wat nieuws van je te lezen. Ik wens je een spoedig herstel toe.
Veel liefs van Sam

Gepost door: Sam | 27-02-08

Liefs! Dat valt allemaal erg tegen lieve Liz en ik kan me voorstellen hoe je zult balen als je zo je zelfstandigheid op moet geven. Gelukkig heb je lieve mensen om je heen die je willen helpen. Ik wens je heel veel moed, liefde en vooral beterschap toe!

Gepost door: Toxie | 27-02-08

Lizy Ik kom u nog een bezoekje brengen , en wens u een spoedig herstel.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 27-02-08

dag vrouwke ik was een tijd niet op pc

MAAR STERKTE EN TOT GAUW

dikke knuffel xxx

Gepost door: Fanny | 28-02-08

en nog een k'was hieronder naam vergeten !!!
Hopelijk ben je snel van die stoel verlost,
dikke kus Fanny

xxx

Gepost door: Fanny | 28-02-08

De commentaren zijn gesloten.