10-12-07

Even thuis

Zoals jullie al van Rudy vernamen is het weer niet zo schitterend gesteld met mij.  Na nog verschillende onderzoeken is vastgesteld dat er vooraan een poliep op de dikke darm zit.  Dat is ook de reden van overgeven, misselijk zijn en krampen hebben aan de linkerkant van mijn buik. 

Donderdag ben ik onverwacht in weekend mogen komen omdat er toch niets kon gedaan worden.  De eerste plaats die vrij was voor een operatie is op woensdag.  Morgenmiddag om 14u00 moet ik me weer aanmelden in Salvatorziekenhuis.  Er gaan dan nog wat onderzoeken plaatsvinden en ook mijn darmen klaarmaken voor de ingreep.  De dokter vertelde me al dat ik iets (2 liter) erg zout zal moeten drinken om darmen te spoelen en leeg te maken...

Als alles goed verloopt zal ik terug thuis zijn rond de 21e december, nog net voor de feestdagen.  Alhoewel veel feest zal het voor mij niet zijn...  Maar ‘t doet toch goed op zulke dagen thuis te zijn.

Commentaren

* Veel sterkte Lizy.

Gepost door: urbain | 11-12-07

Lieve Lizy Misschien lees je dit nog, voor je binnen moet in het ziekenhuis. Weet dan dat ik aan je denk.
Ik hoop dat alles vlug beter mag gaan, maar ik weet dat ik in herhaling val: toch is het mijn vurigste wens.
En ja, ook al zal je je zeker nog niet goed voelen, het is toch plezanter om met de feestdagen thuis te zijn, al doen ze in het ziekenhuis ook alles om de patiënten het zo goed mogelijk naar de zin te maken, maar oostwest, thuis best...zal voor iedereen wel opgaan!
Heel veel sterkte toegewenst en mijn kaarsje steek ik direct aan!
Warme groetjes

Gepost door: Veerle | 11-12-07

Veel sterkte

Groetjes
Linda

Gepost door: Linda | 11-12-07

Ik wens je heel veel sterkte toe. Mijn kaarsje brandt al voor jou dat alles goed mag gaan. Dikke knuffel.

Gepost door: Annick | 12-12-07

Ik wens je veel sterkte, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 12-12-07

Hallo Lizzy Ik wens je heel veel sterkte toe.
En hoop dat je met de feestdagen thuis mag zijn.
Duim alvast voor je
Een dikke knuffel
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 12-12-07

Lieve Lizy Ik hoop dat je al terug bent van de operatie en dat alles nu vlug mag genezen. Ja, elke operatie heeft natuurlijk zijn tijd nodig maar niet opgeven...je hebt dan alles ineens gehad en bent er dan ook vanaf!
Ik wens je heel veel sterkte toe en duim voor jou dat het nu écht bergopwaarts mag gaan!
Warme groetjes

Gepost door: Veerle | 12-12-07

lisette...goede avond eerst en vooral....wensen wij u van harte het allerbeste en hopen dat ge met de feestdagen thuis zijt....ook namens de Lady en de Lord...die momenteel zonder computer zitten...die van de Lady...kan nog gered worden....maar de Lord zal een nieuwe moeten aanschaffen....zij vroegen mij om zeker niet te vergeten u te melden dat zij zeker duimen !! Alle kabouters doen dan en de familie Pepino & Co natuurlijk ook !! Alvast nog vele dikke....maar heel dikke kabouterknuffels...lieve groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 12-12-07

Lizy Ik kom je nog een bezoekje brengen , en wat ik hier zie staan ja dat is ook niet al te best , maar blijven doorzetten Lizy , met veel moed en sterkte komt u er wel door , en het is dat wat ik u wens.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 12-12-07

Lizy ik hoop dat de operatie vandaag heel goed verlopen is. Sterkte en hopelijk horen we je volgende week weer. Dikke knuf

Gepost door: viv | 13-12-07

Dag Lizy Graag wens ik jou van ganser harte beterschap toe. Heel veel sterkte en moed !!! Lieve groeten,

Gepost door: Joke | 14-12-07

Lieve Lizy Ik hoop dat je snel betert zodat je de kerst- en nieuwjaarsdagen thuis kunt doorbrengen!
Nog héél veel sterkte gewenst en warme groetjes!

Gepost door: Veerle | 14-12-07

Veel beterschap. Lizy,
Samen met zoveel vrienden en vriendinnen hopen we dat de operatie gisteren goed verlopen is,we wensen je heel veel beterschap toe.
De feesdagen thuis mogen doorbrengen is toch altijd aangenamer dan in een ziekenhuis te moeten verblijven.
Weeral iets wat achter de rug is en zo ga je stap voor stap op weg naar een beter leven.
Een dikke knuffel van ons beiden.
Tilly & Lucie.

Gepost door: Tilly & Lucie. | 14-12-07

Hallo Een goed harde werkweek is voorbij, nu ga ik in dit weekend goed rusten, samen met mijn vriendin Veerle! WIJ ZIJN VANDAAG 2,5 JAAR SAMEN.

Gepost door: Mike | 14-12-07

Goede avond ... Lizy Ik kom je even een bezoekje brengen. Hopelijk maak je het goed, na de operatie van woensdag. Fijn dat je tegen de kerstdagen thuis kan zijn, is toch gezelliger dan een ziekenhuiskamer. Dikke knuffel van ons, en tot blogs. Ik kom regelmatig wel eens langs om te zien hoe je het maakt.

Gepost door: Chris | 14-12-07

Dag Lizy, jij blijft niet gespaart meisje! Hopelijk is de operatie goed verlopen en kan je nu opnieuw aan je herstel beginnen.
Dikke knuffel

Gepost door: lucretia | 14-12-07

De commentaren zijn gesloten.