26-11-07

Heropname in de kliniek.

Ik had gehoopt dat het niet meer nodig zou zijn, maar hier ben ik dan toch terug met minder goed nieuws.

Lizy is sedert gisteren (25/11) terug opgenomen in de kliniek te Hasselt na een combinatie van verschillende medische problemen. Sinds haar vorig ontslag uit de kliniek heeft ze bijna dagelijks last van misselijkheid en braken, sommige dagen was het zo erg dat ze verschillende malen per dag moest braken en totaal niks kon doen van de misselijkheid. Dit ging dan nog eens gepaard met ofwel verstopping, ofwel buikloop. Haar toestand was ook erg onstabiel, de ene dag voelde ze zich vrij goed, de dag erna voelde ze zich dan weer kotsmisselijk en ziek.
Daarbij komt ook nog dat haar operatiewonde nog steeds niet genezen is en nog altijd ettert, en al deze problemen maakten een heropname in het ziekenhuis noodzakelijk.
Ze zal zeker tot volgende zondag (2/12) opgenomen blijven, en misschien blijft ze tot maandag (3/12) opgenomen, omdat op die datum de volgende chemosessie gepland staat voor haar, die zal echter maar kunnen doorgaan indien de wonde helemaal genezen is, en dat is dus ook nog niet zeker.
Tijdens haar verblijf zal ze verschillende onderzoeken ondergaan aan de darmen, en zal er ook een encefalogram (E.E.G.) van de hersenen gemaakt worden om uit te zoeken of die braakneigingen niet van daaruit gestuurd worden.
De lijdensweg van ons Lizy is dus zeker nog niet gedaan, de problemen blijven maar komen en stapelen zich op, wat het allemaal lastig en complex maakt. Voorlopig zal ze dus nog niet op haar blogs te zien zijn, want ze zal al haar krachten en geduld moeten inzetten om te herstellen en te genezen. Maar zoals altijd zal ik jullie op de hoogte houden van haar toestand via haar blogs, dat is beloofd…
Laat ons met z’n allen haar veel sterkte, strijdlust en een spoedige genezing toewensen, ze heeft nu al meer dan genoeg beproevingen moeten doorstaan en het wordt hoog tijd dat ze nu begint te genezen. Dat is in elk geval de vurigste wens van al haar vrienden, familie en kennissen en uiteraard ook de mijne.

Nog vele groeten en tot binnenkort…
Rudy F. aka Falcon54.

21:56 Gepost door Lizy53 in Borstkanker | Permalink | Commentaren (27) | Tags: heropname, kliniek, misselijkheid, braken, eeg |  Facebook |

Commentaren

Potverdikke!! Maar natúúrlijk wensen we haar al het goede toe...en dat ze ook deze tegenvaller weer met al haar kracht en positivisme zal kunnen trotseren en bevechten! Ik duim voor een spoedig herstel hoor Lizy!
Heel veel liefs! xxx
En Rudy weer hartstikke bedankt om ons hier te informeren!

Gepost door: mizzD | 26-11-07

Hallokes IK denk dat iedereen Lizy het beste toewenst...en dat doe ik ook en wens haar een spoedig herstel....geef ze een dikke knuffelvan mij

Gepost door: yolanda | 26-11-07

RUDY GOEDE
AVOND
WIJ WENSEN
LIZY UITERAARD
HET ALLERBESTE
TOE
EN HOPELIJK
KOMT ER
NU EEN
KENTERING
LANGS DE
GOEDE
KANT
BEDANKT
VOOR DE
INFORMATIE
RUDY
GROETJES
MICKEY

Gepost door: MICKEY | 26-11-07

rudy...goede avond bedankt voor de informatie....niettegenstaande alles bleef ze vrolijke mails doorzenden ! Wij duimen allemaal dat er eindelijk verbetering mag komen ! Wij wensen haar veel moed en gelieve haar vele kabouterknuffels te geven en ook aan de familie ! Bedankt...fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 27-11-07

Hallo.. Ik wens lizy bij deze veel moed en beterschap toe, ik ken die misselijkheid en verstopping enzo allemaal goed genoeg als gevolg van de chemo, heel veel sterkte lizy, laat u niet doen zenne..... lieve groetjes Festina

Gepost door: Festina | 27-11-07

Ik krijg rillingen als ik het bericht lees. Komt er dan geen einde aan die beproevingen ? Wens haar veel sterkte en moed toe. Dikke knuffel van ons allemaaL

Gepost door: Annick | 27-11-07

Fijn dat je weer even een berichtje achterlaat..
Een dikke knuffel en gedachtes bij Lizy!!!

LIefs

Gepost door: Suus | 27-11-07

Lizy Wij hopen op beterschap en wensen je het allerbeste. Wij denken aan u en kom vlug terug in ons midden
Welgemeende groetjes

Gepost door: Felixken | 27-11-07

Lizy Bedankt Rudy voor deze nuttige informatie , en ja Lizy ik wens je veel sterkte en een vlug herstel , maar één ding is zeker ik ga terug een kaars doen laten branden.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 27-11-07

Goedenavond Rudy. Wij wensen Lisette een spoedig herstel toe ... wij duimen !
Doe haar veel groetjes en geef haar een dikke knuffel.
François en Rosita
Groetjes

Gepost door: Lady Rosita | 27-11-07

We duimen met zen allen. Lieve Lizy & Rudy,
Je bent in goede handen, daar zal je rustig samen met de artsen verder kunnen werken aan je genezing.
We wensen je veel goede moed, en meisje laat de moed niet zakken, je engelbewaarder waakt over jou.
Bedankt Rudy om ons dit te melden,we komen regelmatig een bezoekje brengen, hou ons a.u.b verder op de hoogte en breng vele groetjes aan Lizy over.
Liefs.
Tilly & Lucie.

Gepost door: Tilly & Lucie. | 27-11-07

ik wens je veel beterschap!!!!!

Gepost door: mieke | 28-11-07

Hallo Lizy Hallo, ik kwam jullie nog eens een bezoekje brengen.
Eerst en vooral wil ik mij verontschuldigen dat ik niet zoveel op jullie blog reageer!
Het komt dat ik niet veel tijd heb door mijn werk en dat ik nooit weet wat te schrijven.
Tja, ik ben ook maar een mens (lol)!
Ik geef jullie een pracht van een woensdag straks kom de kindjes vroeger thuis, dat jullie daar veel plezier mee maken. Soms wou dat ik nog kleintjes ben om te kunnen genieten van de leuke school vakanties en de vrije tijd met mijn ouders!
Goede groeten EN VEEL STERTE.

Gepost door: Mike | 28-11-07

:-( Me God, Lisette krijgt het echt voor haar kiezen zeg. Rudy groet Lisette van mij en wens haar veel beterschap.

Groet Peter

Gepost door: Peter Kouwenhoven | 28-11-07

Lizy En zoals ik gezegd had mijn kaars brandt terug al , dat zijn zo van die grote kerk kaarsen , en die gaan 14 dagen mee , maar ik wens je in ieder geval veel moed en sterkte , om er terug bovenop te komen.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 28-11-07

kom nog even terug om je te steunen lizy!!!!
kom aan meid vechten

Gepost door: mieke | 29-11-07

Lizy Ik kom je in ieder geval veel moed en sterkte wensen , en zeker een vlug herstel.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 29-11-07

Hallo Lizy Oie ,oie wat maak je allemaal weer mee ,heel erg vind ik dit weer ,
Sterkte hoor
knuf Ninne

Gepost door: Ninne | 30-11-07

Hallo Rudi Ik denk ook dat Lizy al meer dan genoeg heeft afgezien ,en wens haar uit de grond van mijn hart haar toch spoedig beterschap toe.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 30-11-07

Lizy ik kom je veel beterschap wensen , met veel moed en sterkte en zeker de strijd niet opgeven.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 30-11-07

Houdt het dan nooit eens op... Rudy, bedankt om ons te informeren, maar ik vind het zo erg dat het terug minder gaat met Lizy...ik dacht nu toch echt dat ze het ergste had gehad...ik kreeg mailtjes binnen en ik dacht oké: zo gaat het goed en dan dit hier te moeten lezen.
Ik hoop echt op een heel spoedig herstel en dat ze aub positief blijft doorvechten...we vechten in ons hoofd en hart met haar mee.
Wens haar alle sterkte toe Rudy.
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 30-11-07

Beste Lizy vind het zo spijtig dit te moeten lezen. Ik hoop echt dat je snel weer naar huis mag en je, je stuk beter voelt. Dikke knuffel en sterkte Viv

Gepost door: viv | 30-11-07

Hallo Rudy Ik denk ook dat Lizy al meer dan genoeg heeft afgezien ,en wens haar uit de grond van mijn hart haar toch spoedig beterschap toe.
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 01-12-07

Lizy Ik kom je nog veel goede moed en zeker veel sterkte wensen , en niet opgeven en zeker de moed niet laten zakken , blijf er voor gaan.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 01-12-07

Lizy! wat vind ik dat vreselijk voor je. Je had weer een beetje moed en nu weer dit. Ik wens je alvast het allerbeste toe en ik hoop dat ze je in het ziekenhuis weer op de goede weg zullen helpen! Ik stuur je een hele hoop dikke stevige knuffels !
Dank Rudy dat je ons op de hoogte blijft houden.

Gepost door: magda | 01-12-07

Lizy Ik kom je veel moed en serkte wensen , en zeker de strijd niet staken , blijven doorzetten en mijn kaars brand nog , dat is ook een goed teken.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 02-12-07

Hopelijk is de wonde genezen en kan het genezingsproces definitief worden verder gezet. Groetjes.

Gepost door: Gidsjoris | 03-12-07

De commentaren zijn gesloten.